Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Zarábaj si písaním o tričkách

Zarábaj si písaním o tričkách

© Tricka.sk  |  13. august 2015  |  Kategória:  

Brigáda / Práca z domu

Máš kreatívne spisovateľské črevo a chceš zarábať z domu? Hľadáš brigádu, či prácu na doma? Napíš dobrý článok.
Na tomto našom blogu nájdeš kopec zaujímavých noviniek, článkov o originálych tričkách, zaujímavých dizajnoch a technológiách. Ak sa chceš aj ty stať súčasťou nášho tímu a tvorcom kvalitného obsahu, ponúkame ti dlhodobú spoluprácu. Prečítaj si konkrétne zadanie.
Hľadáme copywritera / spisovateľa
Hľadáme aktívneho prispievateľa pre náš blog, naše a partnerské web stránky. Preferujeme spoluprácu na báze príležitostného / pravidelného prispievania článkov/blogov podľa dohodnutej tematiky v rozsahu cca napr. 1-3 články mesačne.
Publicistické články
Požadujeme vytváranie zaujímavých článkov s reálnym autentickým obsahom s cieľom dobrej čítanosti s použitím relevantných faktov, informácií a zároven kreatívneho prispenia autora. Účelom článkov je zaujať čitateľa, prispiet k hodnote a zvýšeniu návštevnosti webu.
Napíš článok na náš blog.
Napíš článok na náš blog.
Forma
Texty majú spĺňať základné požiadavky publicistického článku, rozsah článku cca 1-2NS, nadpis, perex, obrázková príloha, kľúčové slová (keywords).

Nemá ísť o naháňanie objemu, ani reklamné slohové či frázovanie ani texty komerčného charakteru, ale publicistické a civilné / poloodborné články obsahujúce zaujímavé fakty a exaktné informácie.
Kreativita
Od autora budeme potrebovať aktívny a kreatívny prístup, chuť vyhľadávať informácie a kompletovať fakty a produkovať hodnotné zaujímavé články, ktoré čitateľ dočíta do konca.
Tematický okruh
Tričká s originálnou potlačou, textilný a módny dizajn, tlačové technológie, navrhovanie vlastnej potlače na tričká, história, krajiny, novinky so sveta tlače a tričiek. Vlastné konkrétne témy sú vítané.
Práca na doma? Hľadáme spisovateľa.
Práca na doma? Hľadáme spisovateľa.
Podmienky
Požadujeme prax s písaním článkov a blogov, znalosť SEO princípov. Ponúkam a preferujem dlhodobú spoluprácu. Od záujemcu budeme požadovať ukážky/príklady realizovaných autorských článkov pre posúdenie rukopisu, kvality a formy písania. V pripade záujmu o spoluprácu a objednávku upresníme formu spolupráce, konkrétnu tému, termíny a cenu za službu. Pre zahájenie spolupráce by sme dohodli konkrétnu tému vhodnú pre obsah a zameranie nasej web stránky po spoločnej konzultácii.

Čo nechceme
Nechceme fejtóny, zamyslenia, žiadne subjektívne emotívne opisné frázovanie, žiadne slohové literárne žonglovanie bez informačnej hodnoty a realneho obsahu na naberanie objemu.

Čo chceme
100% autentický obsah, presné, exaktné informácie. Zaujímavé fakty, konkrétne mená, dátumy, miesta, udalosti, parametre, obrázky..

Ďalšie podrobné informácie a zadanie môžeš nájsť aj tu .

Ďalšie články na tému ''


Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.