Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Tlač na klientom dodané materiály

Tlač na klientom dodané materiály

© Tricka.sk  |  01. január 2020  |  Kategória:  ,   ,  

Primárne dodávame komplet textil s potlačou tj. produkty a tričká z našej ponuky. Za určitých podmienok potláčame aj dodané produkty, cena a doba realizácie sa odvíjaju od konkrétneho zadania, tj potláčaného produktu, rozsahu tlače a objemu objednávky.

Podmienky pre potlač klientom dodaných produktov
Pri potlači dodaného tovaru neposkytujeme záruku na životnosť potlače vzhľadom na cudzí, nami netestovaný materiál/zdroj. Pre overenie životnosti sa odporúča vykonať skúšku, tj. zrealizovať testovaciu tlač na jeden z dodaných produktov, s následným otestovaním odolnosti potlače na strane užívateľa.
Angažované tričko s dizajnom Zeman Putin's Slot
Angažované tričko s dizajnom Zeman Putin's Slot
Skúška môže mať informačný charakter, no aj napriek tomuto testu nie je možné z našej strany poskytovať záruku na odolnosť a životnosť, keďže nejde o naše produkty.
Takisto je potrebné počítať s možnosťou poškodenia resp. znehodnotenia produktu, resp. určitej časti nákladu pri tlači. V prípade potreby dodržania presného počtu vytlačených kusov je ideálne dodať rezervu navyše. Pre finálne potvrdenie možnosti tlače je potrebné dodaný produkt vidieť, resp otestovať.
Prípady neúspešnej tlače sa pravdaže snažíme eliminovať, ale reálna prax nevylučuje túto možnosť. V prípade poškodenia či chyby v procese realizácie nenahrádzame spôsobenú škodu, ani hodnotu tovaru.
Prebratím cudzieho tovaru na zrealizovanie potlače nepreberáme hmotnú zodpovednosť pre prípad neúspešnej potlače, alebo prípad vzťahujúci sa na odolnosť a životnosti potlače.
Tlač na odberateľom dodané produkty realizujeme výhradne za predpokladu akceptovania vyššie uvedených podmienok a rizík.

Potvrdením objednávky klient potvrdzuje, ze si prečítal podminky a potvrdzuje súhlas s uvedenými podmienkami.
Zdroje:
Tricka.sk

Ďalšie články na tému ''


Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.