Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Lord Nermal - Arogantná mačka vo vrecku

Lord Nermal - Arogantná mačka vo vrecku

© erikoravec  |  04. august 2015  |  Kategória:  

Identifikačným prvkom americkej značky RIPNDIP je všadeprítomná tvár mačky, ktorá ponúka street a skate oblečenie, doplnky a edíciu originálnych tričiek s autorskou potlačou.



Počiatky americkej fashion značky RIPNDIP siahajú až do roku 2009. Má vo svojom portfóliu okrem street a skate oblečenia a doplnkov aj exkluzívnu edíciu originálnych tričiek. Práve vďaka nej sa spoločnosť založená Ryanom O’Connorom so sídlom najskôr na Floride, dnes už v Los Angeles, dostala z undergroundu do širšieho spoločenského povedomia.

Drzá mačka v náprsnom vrecku



Originálne tričko zo série Lord Nermal sa preslávilo vďaka potlači s nápaditým vizuálom mačky, podľa ktorej bola celá edícia tričiek pomenovaná. Autorom návrhu je umelec Jayme Lemperle pôsobiaci v Los Angeles.
RIPNDIP tričko s neslušnou potlačou
RIPNDIP tričko s neslušnou potlačou
Skutočný dôvod popularity týchto tričiek však na prvý pohľad nemožno odhaliť. Zistenie prichádza až po odhrnutí náprsného vrecka, do ktorého je ikona edície – Lord Nermal, zakomponovaná. Mačka so vztýčeným prostredníkom pôsobí drzým a pasívnym dojmom, čím dokáže nepriateľov vytočiť a priateľov pobaviť.
Tričko s tlačou NERMIS & BUTTHEAD BASEBALL TEE
Tričko s tlačou NERMIS & BUTTHEAD BASEBALL TEE
Šiltovka NERMAL IN AMERICA
Šiltovka NERMAL IN AMERICA

Úspešná značka z maminej garáže



Prvotná myšlienka a celý nápad o založení novej módnej značky vznikol počas Ryanovho prázdninového pobytu v skate-kempe. Keďže ho spolu so skupinkou jeho priateľov už viac nebavilo preháňať sa na doskách svojich skateboardov v typickom a nemodernom táborovom oblečení, rozhodli sa, že vlastná potlač tričiek bude ideálnym riešením tohto ich problému.
Mačka vo vrecku. Tričko s originálnou potlačou z kolekcie Lord Nermal.
Mačka vo vrecku. Tričko s originálnou potlačou z kolekcie Lord Nermal.
go away. Arogantná mačka z kolekcie RIPNDIP
go away. Arogantná mačka z kolekcie RIPNDIP
V dobách pred internetom boli mladí chlapci pobláznení do skateboardingu odkázaní na staromódny spôsob podnikania. Svoje prvé tričká, pri ktorých výrobe využívali sieťotlač, tlačili v priestoroch garáže Ryanovej mamy.





Tričká neskôr osobne roznášali deťom do skate parkov po celej krajine. O ťažkých začiatkoch svedčí fakt, že svoje zásoby museli skladovať v už aj tak stiesnených podmienkach miniatúrneho Ryanovho bytu. Ani to ich však nakoniec nedokázalo odradiť a vášeň pre svoju prácu si udržali po celú dlhú dobu až dodnes.
Board LORD NERMAL GOLD
Board LORD NERMAL GOLD
Zdroje:
ripndipclothing.com
complex.com
youtube.com
ripndipclothing.com

Ďalšie články na tému ''

Podobné články

Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.