Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Eat, Sleep, Rape, Repeat..?

Eat, Sleep, Rape, Repeat..?

© Givenchy  |  22. apríl 2015  |  Kategória:  ,  

Tričko so sloganom „Eat, Sleep, Rape, Repeat“ pobúrilo užívateľov sociálnych sietí

Hudobné festivaly umožňujú počúvať nielen kvalitnú hudbu pod holým nebom. Je to zároveň aj miesto, kde je možné stretnúť rôznorodé ľudské individuality.
Každoročne sa v americkom meste Indio v Kalifornií koná festival Coachella. Názov dostal po údolí Coachella, ktoré leží v púšti Colorádo. Okrem prezentácie hudobných žánrov ako rock, indie, hip hop, EDM, sú jeho súčasťou aj umelecké inštalácie a skulptúry. Z vystupujúcich sa na ňom mihli také mená ako Eminem, Madonna, The Cure, AC/DC, Radiohead, Gorillaz, Beck, Nine Inch Nails a veľké množstvo ďalších hudobných hviezd.
Tohoročný festival priniesol so sebou aj menší škandál. Doposiaľ neidentifikovaný mladík odetý v tričku s provokatávnym nápisom bol odfotený Jemayelom Khawajom, editorom hudobnej a kultúrnej stanice Thump. Ten svoj úlovok ihneď zavesil na Twitter.

Následne sa dvihla prudká lavína odporu voči neznámemu mladíkovi. Jeho tričko s potlačou Eat, sleep, Rape, Repeat bolo označené za najhorší módny prehrešok festivalu. Tento nápis je pravdepodobne narážkou,prípadne skomoleninou skladby Eat Sleep Rave Repeat od Fatboy Slima z roku 2013.

Istá skupina ľudí sa domnieva, že vo veci je zrejme Photoshop a ide o postprodukčnú prácu. Tí, ktorí sú zástancom druhej verzie, teda že v prípade tohto nápisu ide o cielenú voľbu slov, sa čudujú ako to môže niekomu pripadať vtipné a prijateľné na verejnosti. Autor snímku neskôr na svojom Twitteri dementoval pochybnosti a potvrdil, že mladého muža v danom tričku videl na vlastné oči a sám ho aj odfotil.

Hoci väčšina sa zhoduje na tom, že v prípade tohto trička ide o vážny priestupok a pohoršujúce správanie na verejnosti, našli sa aj takí ktorí autorovi fotografie odkázali, aby sa radšej venoval normálnejším veciam a nie feministicky orientovaným provokáciám.
Zdroj:
dailymail.co.uk
twitter.com

Ďalšie články na tému ''


Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.