Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Broad F*cking City: Zlé tričko na palube!

Broad F*cking City: Zlé tričko na palube!

© Givenchy  |  08. apríl 2015  |  Kategória:  ,  

Americký študent zadržaný počas letu pre ofenzívny nápis na tričku

Cestovanie lietadlom je už istú dobu veľmi prísne sledované a kontrolované. Týka sa to samozrejme v prevažnej miere Spojených štátov amerických, kolísky vzdušných nesvárov.
Všetko je uspôsobené tak, aby aj najmenšie podozrenie na rebéliu bolo potlačené. Dôkladne sa však dbá aj o to, aby o každom aj menšom incidente bola oboznámená široká verejnosť.

Za ostatné dni sa dostal na pretras prípad amerického študenta Daniela Podolského. Mladý muž cestoval z Dallasu do Chicaga. Kvôli zlému počasiu bol let prerušený so zastávkou v St. Luis.
Počas tejto prestávky, keď sa vracal z toalety bol pri opätovnom nástupe do lietadla zadržaný. Dôvodom sa stalo jeho tričko s nápisom Broad Fucking City. To sa mu ušlo počas Southwest festivalu v Austine od spoločnosti Comedy Central.

Podolsky bol požiadaný ochrankou, aby si tričko dal dole, prípadne ho vymenil alebo aspoň otočil naruby. Študent sa však bránil a spoliehal na slobodu prejavu a slova. Jeden z ochrankárov mu však dostatočne jasne objasnil, že v prepravných podmienkach je ustanovenie o tom ako cestujúci sú povinní brať ohľad na ostatných a svojím zjavom nepohoršovať a neohrozovať spolucestujúcich. Hovorca Southwest Airlines, Dan Landson sa k tomuto incidentu vyjadril slovami: „Spoliehame sa na zamestnancov i zákazníkov a ich zdravý rozum a triezvy úsudok.“


Nakoniec sa Podolsky primäl k zmene trička a podarilo sa mu odcestovať ďalším lietadlom do jeho konečnej destinácie New York City.






"Spoliehame sa na zamestnancov i zákazníkov a ich zdravý rozum a triezvy úsudok."
Daniel Podolsky
Daniel Podolsky
Daniel Podolsky na Facebooku
Daniel Podolsky na Facebooku

Zdrpoj:
wgntv.com
foxnews.com
consumerist.com
unrestrainednews.com

Ďalšie články na tému ''


Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.