Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Katastrofa na tričkách

Katastrofa na tričkách

© Senta  |  21. november 2016  |  Kategória:  

Tohtoročné prezidentské voľby v USA boli fakt peklo. Aj preto sa stali vďačnou studnicou dizajnérskych predlôh pre vyjadrenie podpory formou potlače na angažovaných tričkách.

Trump prezidentom! To, čo predpovedali tvorcovia Simpsonovcov už v roku 2000, sa stalo skutočnosťou. Donald Trump je novým americkým prezidentom a mnohým ľuďom z celého sveta z toho tričká dupkom vstávajú.



DonladTrump
Donald Trump je americký obchodný magnát, televízna hviezda a najnovšie aj zvolený americký prezident. Predstaviteľ republikánskeho krídla sa stal vďaka obchodovaniu s nehnuteľnosťami a kasínami podľa rebríčku Forbes 143. najbohatším človekom v USA. Do povedomia ľudí ho dostala aj vlastná reality show na NBC s názvom The Apprentice, ktorá testovala obchodnícke schopnosti súťažiacich. Na televíznych obrazovkách bežala dlhých 11 rokov.
Obchodný talent Trumpovi uprieť nemožno, jeho predvolebné výroky boli však prinajmenšom diskutabilné. Vtipné potlače na tričkách a obrázkové koláže, ktoré kolujú internetom, hovoria za všetko. Zvláštnej pozornosti sa ušlo aj jeho legendárnemu účesu.

nasty woman
nasty woman
Výber jeho desiatich slávnych výrokov je len malou ochutnávkou toho, čo sme mohli z úst Donalda Trumpa za dobu jeho pôsobenia vypočuť. Upozorňujem, že nejde o prepis rap battlu, ale o výroky zvolenej hlavy štátu najsilnejšej ekonomiky sveta:


1. „Keď Hillary Clinton nedokáže uspokojiť svojho manžela, prečo si myslí, že dokáže uspokojiť Ameriku?“
2. „Postavím obrovský múr na našej južnej hranici a prinútim Mexiko za ten múr zaplatiť.“
3. „V armáde nie je nikto vačší ani lepší ako som ja.“
4. K mexickým imigrantom: „Prinášajú zločin, drogy a znásilňovanie.“
5. „Mohol by som stáť v strede 5th Avenue a strieľať ľudí, i tak by som nestratil voličov.“
6. „Žena, ktorá ide na potrat, by mala byť potrestaná.“
7. „Ak by Ivanka nebola moja dcéra, asi by som s ňou chodil.“
8. Na adresu Hillary Clinton: !Pozrite sa na tú tvár. Volil by to niekto? Viete si predstaviť, že by to mala byť tvár nášho nového prezidenta? Veď je to žena. Teda, nemal by som hovoriť zlé veci, ale fakt, ľudia. Vážne?“
9. „Myslím si, že pustiť ženu do práce je veľmi nebezpečná vec. Ak ste v biznise sám za seba, je to vážne zlý nápad. Myslím, že to bola najvačšia príčina toho, čo sa stalo s mojím manželstvom s Ivanou.“
10. „Čierni ľudia prerátávajú moje peniaze…nenávidím to.“


tričko s potlačou HATERS GONNA HATE
tričko s potlačou HATERS GONNA HATE
HillaryClinton
Hillary Clinton sa v politike angažuje už dlhšiu dobu a zastupuje demokratické krídlo. Bývalá prvá dáma obhospodarovala post ministerky zahraničných vecí a v období od roku 2001 po 2009 sa tiež pýšila funkciou senátorky.Jej víťazstvo malo pre svet znamenať ďalší historický míľnik. Na čele USA žena by stála po prvý raz žena.
Volebné tričko Bill For First Lady
Volebné tričko Bill For First Lady
Mnohí tvrdili, že by bola pre krajinu menším zlom, iní ju naopak považujú za stelesnenie diabla.
Tak či onak, potlače tričiek vzali do parády aj ju a vybláznili sa na nej do sýtosti.
Hillary for prison 2016
Hillary for prison 2016
Keďže obraz povie viac než slová, nasledujúce videá priblížia, že predvolebná paráda bola v Amerike naozaj veľká a kreatívci sa s ňou vyhrali nielen na tričkách. Hriešny tanec dostal vďaka tohtoročným kandidátom úplne novú dynamiku.

Nancy Barbara Hillary Laura Michell Bill
Nancy Barbara Hillary Laura Michell Bill
Simpsonovci predpovedali Trumpovo víťazstvo a racionálna časť sveta ešte stále čaká na záverečný džingel, ktorý by oznámil, že sa jednalo iba o ďalšiu časť sitcomu. Ak nie, aspoň sa môžeme tešiť na ďalšiu nálož vtipných tričiek, ktorú nasledujúce štyri roky bezpochyby prinesú.
Zdroje:
biography.com
hillaryclinton.com
donaldjtrump.com
socawlege.com
refinery29.com
huffingtonpost.com
politico.eu
ijr.com

Ďalšie články na tému ''


Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.