Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Pokémon GO: Lovci v tričkách

Pokémon GO: Lovci v tričkách

© Senta  |  12. august 2016  |  Kategória:  ,   ,   ,  

Mobilná hra využíva rozšírenú realitu. Preto jej dej nie je obmedzený len na obrazovku telefónu, ale mení sa v závislosti na reálnom prostredí. Táto na prvý pohľad skvelá vec však už stihla zapríčiniť desiatky nehôd v následku nepozornosti. Preto by mal byť povinne každý lovec vybavený minimálne jedným tričkom „Pozor, lovím.“

Hra Pokémon GO od spoločnosti Niantic ovládla svet. Ulice sú zrazu plné malých príšeriek. Nepríčetní ľudia pobehujú s nosom nalepeným na displejoch svojich telefónov. Ak patríte medzi fanúšikov, nasledujúci článok by mohol byť pre vás viac než prínosným. Prinášame vám zopár tipov na tričká, vďaka ktorým bude všetkým jasné, že ste práve na love.
Pokémon GO prinútila ľudí vstať z gauča a vybehnúť na čerstvý vzduch. Podarilo sa jej to dokonca aj u jedincov, u ktorých sa to zdalo doteraz nemožným. Preto sú pokémonovské nápisy typu „Chodím do fitka každý deň“ či „Pokémon GO je moje kardio“ v tomto prípade celkom na mieste a dokonca i napoly pravdivé.
Kto sa dostal v hre aspoň do šiesteho levelu vie, že hráči si volia rôzne tímy, za ktoré potom súťažia. Konkrétne sú to:

    • Tím Instinct
    • Tím Mystic
    • Tím Valor

Vhodne zvoleným oblečením tak nemusí používateľ upozorňovať iba na svoju fyzičku, ale i na príslušnosť k tomu či onému družstvu.
Tímové hráčske Trická s dizajnom Pokemon Go
Tímové hráčske Trická s dizajnom Pokemon Go


Príprava sieťotlačovej šablóny pre potlač pokémonských tričiek
Pokémonske tričko Go On Choose
Pokémonske tričko Go On Choose
Na svoje si prídu aj milovníci paródií a drobných žartov. Vďaka fenoménu môžu na hrudi nosiť namiesto známej športovej značky napríklad Pikachuho.
Pokémon style
Pokémon style
Tričko s dizajnom PIKA JUST CATCH'EM
Tričko s dizajnom PIKA JUST CATCH'EM
Nie všetci podľahli mobilnej mánii, no takmer každý, kto patrí do relevantnej generácie,mal s potvorkami čo dočinenia. Práve pre tých sú tu o niečo obyčajnejšie, no o to nostalgickejšie potlače. Nezobrazujú výjavy z hry,len prosté roztomilé príšerky, pri ktorých nejednému pamätníkovi poskočí srdce. Veď napokon, v tom tkvie i celý úspech hry. V emóciách, minulosti a spomienkach na detstvo.
Tričko s potlačou PIKA
Tričko s potlačou PIKA
Zdroje:
rushordertees.com
newyorker.com


Ďalšie články na tému ''


Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.