Kontakt: 02-43411996Email: tricka@tricka.sk  
Tento web využíva cookies, používaním stránky vyjadrujete súhlas.
Dalšie informácie.
OK
Domov > Blog > Tričko The Smiths v inom prevedení

Tričko The Smiths v inom prevedení

© Givenchy  |  28. apríl 2015  |  Kategória:  ,   ,   ,  

Will Smith dostal originálne rodinné tričko

Herec a spevák Will Smith dostal pre seba i celú rodinu špeciálne tričko s potlačou. Britskej skupine The Smiths sa tak dostalo vydania novej série reklamných predmetov.
Will Smith bol počas svojej návštevy v The Tonight Show, ktorú vysiela americká televízna stanica NBC, obdarovaný tričkom s potlačou vyobrazujúcou jeho rodinu.

Názov trička odkazuje na veľmi vplyvnú britskú skupinu The Smiths. V jej popredí stál charizmatický Steven Patrick Morrissey, ktorý sa neskôr, keď sa skupina rozpadla, vydal na úspešnú sólovú kariéru. Pre celé zoskupenie bol príznačný hlavne suchý humor postavený na irónií a sarkazme. Tieto prostriedky im umožnili nielen elegantne adresovať kontroverzné témy, často hlavne politické (anti-korporačná politika, republikáni), ale aj vyvolávať okolo nich aktívnu verejnú diskusiu a to bez toho, aby na seba pútali pozornosť jednoduchými škandálmi. V roku 1984 im renomovaný fotograf Tom Sheenan zhotovil v zákulisí na Reading University niekoľko fotografií. Tie sa neskôr objavili ako potlač na kultových tričkách skupiny a stali sa i podkladom pre súčasnú vynovenú verziu.
Tričko The Smith na ktorom je Will Smith s rodinou.
Tričko The Smith na ktorom je Will Smith s rodinou.
V pozadí hybridného excesu, ktorý vtipne spája The Smiths s rodinou Willa Smitha, stojí Chris Farren, spevák americkej indie punkovej kapely Fake Problems. Ten sa v pokoji domova, podobne ako niekoľko ďalších desiatok tisícov divákov, pozeral na spomínanú show, počas ktorej sa snažil zaspať. Keď zistil, že tam je aj Will Smith dostal predtuchu a v mysli si predstavil ako moderátor Jimmy Fallon ukazuje hercovi jeho tričko. O 30 minút neskôr to už mohol sledovať aj na vlastné oči. Ostal v šoku. Následne na to mu telefonoval aj jeden blízky kamarát. Chris bol však natoľko mimo, že si na telefonát sotva pamätá.
Tielko s potlačou novej varianty The Smiths
Tielko s potlačou novej varianty The Smiths
Zhotoviť takéto tričko sa rozhodol po tom, ako vytvoril svoje prvé „My Spirit Animal Is A Goth Teenager“ spolu s kamarátkou Heather. Podkladom mu bol jeho vlastný status na sociálnej sieti Twitter. Počas tvorby si uvedomil, že by mohol a vedel vytvoriť ešte nejaké ďalšie. Napriek tomu, že zaujímavý nápad s The Smiths prišiel rýchlo, trvalo mu ešte pár týždňov kým prekonal svoje pochyby. Keď sa na trh dostalo prvých pár tričiek, v priebehu 20 minút boli ihneď všetky vypredané.
Kultové tričko a typický ironický text The Smith
Kultové tričko a typický ironický text The Smith
Kultové tričko s potlačou skupiny The Smith v originálnej forme
Kultové tričko s potlačou skupiny The Smith v originálnej forme
Variácie tričiek s kultovým námetom potlače skupiny The Smith
Variácie tričiek s kultovým námetom potlače skupiny The Smith
Zdroj:
fuse.tv
chrisfarren.bigcartel.com
morrissey-solo.com
youtube.com
thehunt.com

Ďalšie články na tému ''


Newsletter : Odber noviniek a akcií
My sme tvoje Tricka.sk a toto je miesto pre tvoje vlastné tričko. Vytričkuj sa!
›› Kontakt
›› O nás
© Tricka.sk je produktom 1996 s.r.o.